,.,.,.

Vet att bilden är suddig men gillar den ändå, nu när kylan börjar komma så kommer den rätta Ninja fram också (den pigga). Måste fixa en medryttare till han nu om jag ska börja Nordvik jag kommer ju att pendla så kommer ju att rida han typ två-tre gånger i veckan ändå själv men kan ju vara bra med en ändå. Så kom med tips om ni vet någon lämplig.

Foxy<3


,.,.,.

Nordvik nästa, ska dit imorrn och kommer förmodligen att gå hästhållning. Min buss kommer att gå 06.25 varje morron, det känns ju super för en som är morron trött. Men tror det kommer att passa mig bättre, än att gå på baggium.

skolan:(

Skolan har börjat igen jippi eller inte. Har kommit på lite sent att bagium är en jätte dålig skolan, lärarna har ingen koll på något, så det känns ju bra att gå där i tre år nu! Saknar Nola det är sorligt att sakna en skola men jag gör det. Ångrar mer och mer att jag inte provade att gå nordvik ett år i stället. Ska ta och göra något annat än att nörda vid datorn, kanske åker till Ninja en sväng i kväll:)

,.,.,.,.

gick bra med foxy han hade bara sträkt sig eller någit sådant så han fick äta smärtstillande ett tag sen nu är det bra igen. Sen i onsdags så fastnade han i båten med tumme klon så när mamma och pappa kom hem med honom så stod den rakt ut, så vi ringde till vet. igen och fick komma in samma dag. Dom tog sövde honom och tog bort klon. Kom på att man skulle fylla i lappen om man ville gå på det program man hade kommit in på torsdags, så får prova att gå på hotel och resturang, längtar inte precis. Funderar på att åka till stan en sväng till veckan och kolla om det finns något bra på reorna. Börjar känns som om hösten smyger sig fram, gillas inte!

RSS 2.0