:( eller :) beror på hur det går på torsdag!

Va till vetrinären med Foxy och kollade hans ben och vi måste dit igen på röntgen nästa vecka på torsdag, han hade troligen ont i bak ryggen och i bakhöfterna. Jätte kånstigt att han får ont där nu efter operationen. Men vi får hoppas att det inte är höfterna som är slut på för då har inte mkt liv kvar, om han ska gå på smärtstillande hela livet, så vi hoppas på nån sträckning. Det är ju inte biligt att gå till en vetrinär heller en vanlig undersökning 600kr, tänk då vad röntgen kostar! Men hade jätte roligt i går började med att Elvria skulle tvätta fyrhjulingen sen vart det vatten krig och sen hoppade vi i med kläderna på och badade, det var ju något klumpigt att simma men tjocktröja och långbyxor:p 20 grader var det i vattnet, hur varmt som helst!!!!:):):)

Börjar likna sommar i vattnet:)

Igår var det 18grader i vattnet! Tänkte bada men då började det regna så då känndes det inge kul längre. Ikväll blir det bio med Elvira hon skulle se på nån film och frågade om jag ville följa, skulle till och med bli bjuden så det är ju inte helt fel heller. Sen måste jag ta och åka till Ninja någon dag men det är så drygt att köra moppe, tar typ en timme dit och sen en hem också så det blir ju ganske sent, för man vill ju vara där minst två timmar. Men kollade mailen i dag och det var en som var jätte sugen på Ninja så vi får se, det var ett tag sedan hon skickade mailet men vi får hopps på det bästa. Hon hade typ tio års erfarenhet av hästar så det är ju bra och det värkade som om hon hade ett eget stall så han fick ha box på vintern och på sommarn lösdrift. Låter ju perfekt! Hittar inte kabeln til kameran så kan inte läga in några bilder:(

Glad igen!:)

Hamnfesten igår, åkte in med träbåten och var typ inne vid halv åtta. Gick upp mott karusellerna och kollade runt lite sen såg jag Sarah och Sofie så gick och hejade på dom sen så dumpade jag och Elvira mamma och pappa och gick med dom istället. Det blev en jätte rolig kväll! Fast det var synd att Sofie åkte hem så fort. Sen innan vi åkte hem så köpte jag munkar och åt på vägen hem:) Snart kommer väl Hanna och josef till Burön också, känns lite drygt faktiskt. Hanna är helt änkelt dryg och tror att hon är bäst på allt, så kommer nog rymma till Ninja mkt då. Hon läser nog inte min blogg men bry mig inte om hon skulle göra det heller. Måste ta och hämta Chili och Tabbo också, men har inte hunnit och sen så kastreade vi ju Foxy i måndags så måste ju typ hålla kol på honom hela tiden också. Idag så spydde han ganska mkt inne och värkade ha lite ont i arsle, men det värkar inte vara någon fara, men vi ska nog åka och kolla så det har läkt bra och att det ser bra ut, på måndag, bara för säkerhets skull. Det blev ganka mkt text, men har tråkigt så!

Kommer typ bli en repris på förra sommar lovet:(

Kul att man kom in på sitt sista val, slösa bort ett år! Kan lika gärna gå på iv ett år till:( Blir väl att söka till något annat nästa år då. Kommer att sakna alla kompisar man fick på Nola, kommer typ aldrig att träffa dom nu om jag ska slösa bort ett år på baggium.

RSS 2.0