Snart påsk!


Han med tjugo i två bussen idag:) Bara råkade gå tjugo minuter för tidit från lektionen..
Är hemma nu och undrar vart Foxy har tagit vägen, han är inte hemma i alla fal. Han kanske följde pappa till jobbet efter lunch..? Men ikväll blir det nog att fara till Ninja och träna han, blev inget igår för jag skulle hjälpa pappa att handla inför helgen. Imorrn blir det Burön efter skolan och vara där tills på söndag, så Ninja kommer få lång ledit, känns lite dumt för jag funderar på at vara med på dressyr tävlingen i april. Ingen som vill träna honom på typ fredag eller lördag?


'söndags

Red Ninja i söndags, vi red UT!! Känner mig väldigt duktig. Det gick jätte bra, för att vara midnight och Ninja!
Ninja var lugn och snäll när dom galopperade och travade. Mötte en traktor precis då vi kom ut från Nicca, jag tänkte stanna honom men det var så halt att jag gled bara med när han gick, så trktorn fick stnna och stänga av motorn och sen kunde vi gå för bi... Förstår inte hur ett varmblod som har gått på travet kan vara rädd för traktorer..?  Men måste gå ut med Foxy nu så får se om jag hinner gå in en sväng till ikväll elelr hur det blir.


Typ hela veckan!

Blir ett inlägg för typ hela veckan nu då:

Måndag: Var till Ninja, red med gummibettet det gick väl hyfsat.

Tisdags: Var till Rodina, måste träna henne mkt för jag vill vara med på någon dressyrtävling fram över.

Onsdag: Jätte rolig dag på skolan! Va så flum så att jag kunde knappt rida Ninja på kvällen, tog som tur var bettlösa så jag inte skulle förstöra något.

Torsdag: Sarah var borta så det var tyst och tråkigt på skolan. Sen på kvällen så följde jag Nicca till ridskolan och kollade när hon red Camelia, dom hoppade en bana. Tråkigt på ridskolan när inte Gunilla är där!!!!!!! Enda anledningen för att jag vill vara där är för att Tiger finns där. Min dröm häst<3

Fredag: Ska typ åka tilll Burön.. Vill åka till Ninja eller Rodina men det får väl bli på söndag och måndag.
Ninja<3


Ninja-Tiger

Jag fick rida Tiger i torsdags, gick SUPER bra! Vi tränade lite öppna och sluta och övergångar. Skulle lätt börja rida på där igen om jag fick ha Tiger varje gång och Gunilla som ridlärare. Och nu har jag ÄNTLIGEN hittat hästen som slår Ninja, och nu kan jag in se att jag vill sälja Ninja och ha en häst som jag kan utvecklas med. Helt underbar häst<3

Nu ska jag skriva något annat än hästar, kaninen fick föresten heta Gräsloppan, Åke fick bestämma så klaga inte på mig. Funderar på att gå ut till kaninerna och knäppa lite kort men min kamera måstes ladda och jag hittar inte sladden. Red Ninja igår men varje gån tänker jag på om jag hade haft en häst som kan nåt så hade allt gått bättre och lättare. Orkar inte längre att behöva visa honom trehundra gånger att jag vill trava och inte galoppera. Nu började jag skriva om hästar igen bäst att jag slutar skriva.


....?

Tog med kaninen hem efter jag hade ridit Ninja klar igår, så släppte jag in den till Narnia och satt och kollade så att dom inte skulle börja bråka, det gick ganska bra. Förutom att Narnia tror att hon är en kille och springer och jagar den. Men jag kommer inte på vad den ska få heta. Tips?
Ikväll ska jag på ridskolan och rida där, det ska bli roligt. Hoppas på Tiger, Rajman eller Wazoo.


Idag och Imorrn!

Sitter hemma och har tråkigt! Ska till Ninja ikväll, funderar på vad jag ska träna på... Imorrn blir det tandläkaren och sedan till farmor och he upp gardiner och sen kanske på stan en sväng. Kanske ska få rida istället för Nicca på öor också, så det blir roligt, hon hade Tiger förra gången så om det blir han igen blir jag överlycklig!!!!:)


Tisdag

Gick och hälsade på mormor och morfar idag, sen när jag kom hem städade jag hos Narnia. Hon kanske ska få en kompis:) Sen efter vi åt så kom Ida och hennes pappa hit med en båtmotor som pappa ska laga. Sen åkte vi bort med massa kartonger och nu sitter jag här. Red Ninja i går, han travad och galopperade bra. Men jag måste börja rida honom mer han har så överskotts energi, han har börjat bocka i galoppen, inte så stora men inte så roligt om nån ska komma och prov rida honom.. 


Fredag

Har varit hemma idag också, har blivit förkyld:( Så får se hur det blir på Burön i helgen om jag ska sitta inne hela tiden, eller så får jag ta på mig massor med kläder så jag kan köra skoter. Annars lär facebook och bloggen vara över full med kommentarer, bara datorn inte är så seg som den brukar vara där ute. Och Ninja får väl vänta tills på söndag red han sist i Onsdags, men känner att jag kommer bara bli ännu mer förkyld om jag ska vara ute med honom en hel kväll. Den 11april är det en klubbdressyr på Öor, är lite sugen på att vara med.

Torsdag

Red Ninja igår med ett nytt gummibett gick faktiskt bättre än jag trodde att det skulle gå. Travade direkt efter galoppen!!! Och tog galoppen jätte bra från skritt, direkt då jag la ditt skänkeln så vart det galopp, vart jätte glad;) Jag kommer inte behöva köpa någon ny häst för att kunna rida mer dressyr och tävla, Ninja kan ju snart dom viktigaste sakerna, skritt, trav och galopp. Nu är det att träna på formen då, funderar på att prova det sandra sa, om att använda en gramartygel tror det var det.

Foxytoxy..

Glömde att berätta om i fredags då vi var på Burön, ringde Peder och frågade om han fick komma med Ted´s rottweiler, när dom kom så släppte vi dom lösa på lägdan nedan för farmor och farfarshus och Foxy typ vallade Rottweilern. Det var roligt att se när en liten foxterrier har sån makt över en rottweiler. Får se om han får träffa Aslan i helgen, då kanske dom kan busa lite också. Lägtar tills det blir lov, dom här sista dagarna är så dryga. Men i dag blev det ingen Ninja för pappa är någnstans och jobbar och kommer hem på fredag och mamma jobbar kväll och Åke är någonstan man vet aldrig vart han är. När jag var ute med Foxy idag så gick vi förbi ett hus där det brukar stå en Golden retriver, och precis när vi gick för bi skällde den och Foxy flög ca tre meter åt sidan, för han vart så överraskad. Ska göra något annat nu innan det blir för långt och ingen orkar läsa.

Ninja<3

Red Ninja i söndags och vi hoppade jätte fina Snömurar, han tyckte att det var JÄTTE roligt, kom till och med några bockningar och en stegring. Red i bettlösa igen, han är en helt annan häst med det, har jag kommit på efter att jag har haft honom i snart två år. Så det blir garanterat att åka till vetrinären med honom och kolla tänderna om han blir kvar länge till!
Idag har jag inte gjort så mkt, funderar på att färga håret typ mörkblont, men vi får se hur det blir...

RSS 2.0