Onsdag

Ja! idag så har jag först haft stallskötsel hela förmiddagen sedan på eftermiddagen så vart det idrott och engelska. Sen på middagen så kom Alex och frågade om vi kunde borsta och gå en sväng med Lillen (En maxad shettis) och det kunde vi ju så klart! Sen så nu ser jag på idol och nu ringde Alex och frågade hur det gick med Lillen och så sa jag att han var jätte snäll och att vi borstade honom och gick en sväng med honom:) Och så sa hon att det är bara att säg til om vi vil hålla på med honom!!!!!:) Var till Ninja igår föresten också, gick super bra Nicca hängde på med Midnigth så vi red ut en sväng mot vik, båda hästarna var jätte snälla!!!!!:)

,.,.,.

Bra att det blir cp-fel då jag väl försöker lägga ut något! Men ska försöka komma ihåg vad jag skrev. Har typ bara varit utte på Burön ihelgen sen så i söndags så åkte jag till Sofie och sov där och åkte med henne till skolan. Sen idag försökte jag byta iv men det gick ju självklart inte så det är bara att tragla igenom jägarexamen! ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, blir väl idol ialla fal. Börjar bli hungrig också så kanske ska gå och gör en macka och oboy innan det börjar:)

,.,.,.,.

Igår kväll så vart det idol med Elin, Emma och Emma, det var jätte trevligt, och det blev en massa skratt åt datorn och tallriken. Sen idag så fick jag veta att dom inte hade plats för fler hästar, så jag vet inte fortfarande hur vi ska göra med Ninja. jaja, det löser sig nog. Ska hjälpa Sofie med Lotus ikväll sen idol igen så det blir nog roligt:)

Måndag.,.,.,.

idag har varit en lugn dag, började med klassråd sedan var det, djurkunskap och sen jägarexamen. Efter det så följde jag och Elisabeth, Sofie till hennes sköthäst Lotus, en jätte fin och snäll fjording. Sen gick vi till Sofies rum och kollade på lite klipp på youtube bland annat Götakanal2 "skit på dig", lika rolig varje gång! Ska nog försöka sova nu kommer väl att ta ett tag innan jag vänjer mig att sova i en hård liten säng utan Foxy, har istället Tiger som sällskap. God natt:)

,.,.,.

Hade tänkt att göra saft idag men vi hade slut på socker, och det regnar så känns inte som om att jag vill gå till ica nu. Så det blev att nörda dator en stund.

,.,.,.

Är lite efter att blogga känner jag, men i fredags vart jag jätte förkyld och är fortfarande det men hoppas på att det ska gå över innan näst vecka. Igår fick jag ta Niccas lektion på Öor och jag hade Wazoo, jätte rolig att rida och lyssnade jätte fint. Vi skulle mäst träna lydnad och balans. Vi hoppade en kombination på tre hinder men ett galoppsprång mellan dom och sedan så red vi en kombination av två hinder som vi skulle ha olika galopp språng mellan. Idag så var det att gå upp halv 6 igen och börja göra mig i ordning för att åka till skolan, men har fixat så jag ska bo där nu, det dåliga är att det var upptaget på alla rum där man fick ha djur så Narnia är illa ute. Någon som vill ta hand om henne?

Bussar...

Kom upp i tid och han med bussen, bytte i ullånger, där kom det ett litet problem tror jag tog fel buss eller om jag bara klev av lite mkt sent i kramfors... Pappa fick komma och hämta mig och stjussa mig till Nordvik. Kom typ jätte sent och sprang ner och fick då höra att jag kunde ha tagit sov morgon och jag börjar tolv. Men vill nog flytta ner hit tror jag men vill inte lämna Ninja, så vi får se hur det blir.

RSS 2.0