Söndag


Hade ingen bild på Golden så det fick bli en fin bild på Foxys tassar. Följde Nicca till Öor idag och kollade på alla som hoppade, det var roligt. Efter det åkte jag hem till dom och gick ut till Ninja, kom på att jag hade glömt hans träns hemma så jag fick låna Golden:) Vi red ut och sen mötte vi en lastbil och jag är van vid Ninja som blir galen när man möter en lastbil, jag fick typ panik, kom sedan på att jag satt på Golden så det gick hur bra som helst, sen mötte vi en till lastbil och det gick bra så nu kanske jag törs möta en last bil med Ninja nästa gång. Är nästan glad att jag glömde tränset hemma för hade jag ridit Ninja och mött dom där lastbilarna så hade jag fått panik och typ slängt mig av i diket eller något sådant... Har en som är intresserad av Ninja från Amerika nu. Verkar som att det är en duktig och rik människa, så han skulle nog få det bra där:) Kom på att jag träffade Ida och Wilma också på Öor det var länge sedan jag såg dom:)

Inget på söndag...

Mamma pratade med pappa på telefon för en stund sedan, han är på burön och han sa ja det blir väl inget på söndag nu när hon har varit hemma idag och igår... Det blir ingen tävling för oss:(
Och innan nästa tävling kanske han är såld:(

Ninja<3

Ninja<3

Blir att åka till Ninja ikväll, Sandra ska följa och rida Ninja. Var typ mer än ett år sedan hon red honom sist, så det blir roligt att se hur det går, tror att det kommer att gå jätte bra. Sist jag var där så fungerade galoppen i båda varven och traven perfekt så vi får se hur det går ikväll men då red vi ju bara dressyr så då blir han inte så pigg.
Bli väl att träna hoppning då, vet fortfarande inte om jag får åka och tävla på söndag. Orkade inte gå till skolan idag så vi får se hur det blir. Vet inte heller hur höga höjder jag ska ta om jag får åka...?

Super fina Foxy



Försöker att lägga in en bild längst upp på sidan, men det går inge bra...

...

Försöker fixa en blogg nu, men förstår ingenting!
Tur att jag har hela kvällen på mig.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0