Ingen Ninja idag:(

Byggde upp staketet igår som Ninja rev ner. Måste bara gå och plocka bort alla bräder och allt som ligger där nu. Tänkte rida honom idag men mamma och pappa skulle till stan en sväng och Åke kom inte hem förren halv sju och det kändes lite sent att åka då. Längtar tills i helgen då ska jag ta fram crossen, och jag fyller ju år också:)


Utmanad

Jag blev utmanad av Sarah.

10 sanningar som ni kanske, kanske inte visste om mig
1. 
Jag är fortfarande väldigt ledsen över att vi var tvungen att ta bort Ozkar. 
2. Jag vill börja spela handboll igen men har inte tid.
3. Har varit kär i ..... nu i typ ett år men har bara vågat säga hej till honom.
4. Längtar till sommarn= Burön.
5. Jag har brutit nyckelbenet två gånger.
6. Det känns som om jag inte kommer att hitta en häst som jag kommer att kunna lite på i hoppningen som med Ninja, har inte hoppat över 60cm med någon annan häst, på typ ett år.
7. Jag är trött på att ha kaniner.
8. Jag älskar att köra cross.
9. Jag har ingen aning vad jag ska söka till för gymnasie
10. Hon som kom och provred Ninja red honom bättre än vad jag har gjort på dom åren jag har haft honom.
 
Jag utmanar:
http://sandradamgren.blogg.se/  http://idabn.blogg.se/ 

Söndag

Ikväll kommer det en som ska kolla på Ninja, hon ringde i morse. Annars hade jag nog ridit Ninja igår om jag hade vetat att hon skulle komma. För nu kommer han vara ganska pigg för jag red han sist i Torsdags och då red vi ut och skrittade bara. Men hoppas att han sköter sig:) Tror jag ska rida honom lite efter om hon inte rider så länge, åker vi till ridhuset så hoppar jag nog lite.


Fredag-Lördag

Dum som jag var så tackade jag nej till att följa med till strutsfarmen igår så jag satt hemma och tråkade hela kvällen, och det blir samma idag, vi ska bara till Catharina en sväng om äta och fira hennes barn. Vill åka till Ninja men om vi ska dit och äta så lär jag ju inte vara hos Ninja förren typ sju, och det känns lite sent.


Ozkar<3



Sakna den tiden, underbar häst!
Kommer fortfarande ihåg första gången jag träffade honom, och då Linn var snäll och lät mig ta ut honom till Burön, den sommarn gömmer jag aldrig! Alla minnen med honom är guld värda<3

.




Onsdag

Kom en tjej igår och tittade på Ninja, gick ganska bra tycker jag. Hoppas att hon gillade honom och hör av sig i veckan. Annars ska det komma en och titta på honom i början av maj:)
Kom på idag att jag måste bestäma mig vad jag ska söka, har ingen aning vad jag vill gå för program nästa år??? Men va hemma idag hade ont i huve, sen så bakade jag mazariner för en stund sedan som man ska festa på nu!


Ninja<3

Va till Ninja igår och tränade i ridhuset först gick det jätte dåligt så jag skrittade typ i 40min för att lugna ner honom. Sen så tog vi bort alla hinder Nicca hade hoppat och hade bara ett litet kryss kvar, som jag gjorde en liten volt på och tog den typ var tredje-fjärde varv, blev ett jätte bra slut på träningen vi travade både före och efter hindret:) vart galopp en gång men är jätte nöjd att vi har kommit så långt att han vet att man ska fortsätta att trava om jag inte har bett honom om något annat! Idag ska jag försöka mig på en sväng ut efter vägen eller om det går att rida upp mott berget, så jag får ur honom lite energi. Skulle vara så roligt att se honom sköta sig på lördag, skulle bli över lycklig:)


sista dagen innan skolan börjar

Längtar redan till nästa lov! Men får försöka kämpa mig igenom dom sista månaderna innan sommarn.

Tänkte rida Rodina idag men då jag kom dit så var lena och peter redan ute med dom så jag mockade bara sen gick jag hem. Ska snart till farmor och farfar och äta där sen när vi kommer hem så hoppas jag på att pappa kan hjälpa mig med att he ut en annons på på blocket om Ninja.


...

Har varit i stugan i typ evigheter nu så har inte kunnat skriva. Men var till Ninja i onsdags och tränade i ridhuset gick jätte bra. Vi hoppade några små hinder och efter hindrena travade han!! Det var en som ringde och ville komma och titta på honom i veckan, så får se om hon ringer igen så vi kan bestämma. Träffade Hanna och Josef hos farmor och farfar i onsdags också, sen fick dom följa med till Ninja en sväng. Igår red jag Rodina gick ganska bra men jag vill ha en ridplan som man kan rida på, det är så tråkigt att rida ut varje gång, och sen hittar jag inte där heller så jag vill inte rida nå långt när jag rider ut.

RSS 2.0