Sommarjobb är typ ett straff, man ska vara ledig på sommaren!!!!

Har börjat jobba nu och man blir jätte trött när man kommer hem! I måndags så somnade jag direkt när jag kom hem vid tre, sen skulle jag hämta pappa vid halv fem på hornön men jag sov så gott att jag glömmde det och pappa fick ta hans båt:p När jag vaknade märkte jag att han hade ringt typ 7-8gånger och skickat massa sms. Orkar inte ens åka till Ninja men ska nog försöka ta mig dit imorron:) Måste ge dom pengar för hovslagaren också, och ge Sandra pengar för hööks sakerna! Ska äta nu så ha det bra!

,.,.,.

Sommar lov, känns jätte bra men ändå inte för det är närmare nästa termin och det känns hämst, och inte veta vart man ska gå och med vilka! Men det blir att jobba åt tekniska kontoret i sommar. Har en som ska komma och titta på Ninja nästa vecka, känns bra men ändå hämst för han är helt underbar att rida på sommar. Men men jag får tänka på att då får jag kolla runt lite på en ny häst. Hade kännts bättre om jag hade fått honom såld på en gång då jag la ut anonsen, för nu har man ju hunnit fundera så mkt på allt bra som har hänt med honom och allt roligt vi har haft tillsammans men ska inte ändra mig bara för att han är underbar på sommaren.

mkt...

Har inte varit så duktig på att skriva men det är så mkt nu. Men i alla fal så i måndags och tisdags så longerade jag Ella och höll på med henne, Sen så red jag igång Rajman i tisdags också. Sen vart det skola på onsdag gjorde inget specielt tror jag, sen i torsdags så såg vi på VInter viken på svenskan den var ganska bra. Och idag så har det varit en ganska trög, och giraffen var inte i skolan så jag och Sarah hade inget att titta på heller.

RSS 2.0