Torsdag

Sitter hemma och funderar på om jag ska åka till Ninja idag,  tror det blir så men det är så tråkigt att vara där själv.. Måste söka sommar jobb också, måste bara bestämma mig vart, någon som har nåt tips?


Igår och idag:)

Red Ninja igår gick väldigt bra, förutom att jag fick damp på honom på han skulle sura mot Midnight, sen galoperade vi bra i båda hållen och det var en väldigt lugn galopp. Har kommit på att han riktigt älskar när vi rider med bettlösa tränset. Han tyckte att det var så roligt att han var tvungen att göra några små bockningar och sparka bak ut lite:)
Men sitter på skolan nu och väntar på att matten ska börja sen ska jag hem och äta tårta för Åke fyller år, kom på att jag kanske ska köpa en present till honom så får skynda mig ner på stan efter skolan, så jag hinner med två bussen hem.

.

Longerade Ninja igår han travade och galopperade jätte bra i går. Tog med Foxy till slalombacken, han vart lite galen när alla åkte slalom och tefat, sen tog han Sarah´s vante och bet sönder den. Sen när vi kom hem så la han sig i sin säng och sommnade. Idag blir det att åka till Burön och köra skoter:)


Ska vi få sälja Ninja?

Hade tänkt att gå upp tidigt i dag, och rida Rodina på morgonen men det gick ju bra jag sov till 11. Så det får bli en tur till henne ikväll istället orkar inte gå dit idag.
Provade en ny sorts sele på Foxy, fungerade jätte bra! Han drog inget och gick inte med nosen i backen hela tiden, så den blir det fler gånger! Mamma fixade ett nytt bankkonto som vi kunde skicka till hon från Africa, som ville köpa Ninja. Pappa skulle kolla om vi har fått in några pengar ikväll annars har jag en från uppsala som verkar jätte intresserad:) Måste fixa en vetrinärbesiktning på honom också.
Så vi får se om det blir något köp den här gången?

Duktig hund:)



Vad duktig jag är på att skriva här känner jag, men var ute med Foxy idag och träffade en som hade en liten valp nån blandning mellan collie och något annat. Den var tydligen rädd för andra hundar, eller den hade typ inte träffat någon annan hund än sina syskon och sin mamma, men Foxy var jätte snäll och den fick snusa på honom hur mkt den ville. Känndes jätte roligt att han kan vara vän med en annan han hund! Och den bor jätte nära också så den lär vi träffa oftare!:)

Tråkigt.

Har inte hunnit hittat något nytt ställe att vara på så det fick bli ridskolan igen. Träffade deras nya chef Elin, hon var jätte trevlig. Orkade inte åka till Ninja idag så vi får se om det blir imorron istället. Måste komma mig iväg till Rodina och Cindy också någon dag men det hinner bli så mörkt innan jag slutar alla dagar:( Längtar tills det blir ljusare, nu blir det ju mörkt vid tre, det ska vara ljust till minst fem.


RSS 2.0