UTSKÄLLNING GÅNGER FLERA!

Helgjour i skolstallet då! Blir till att gå upp tidigt! Men tänkte bara berätta har hänt en massa grejor!!!!! Först så tog jag ju hit Ninja i lördags och sen på söndag så skulle en häst åka hem så vi lämnade honom inne för vi tänkte att han kommer väl att hämta honom snart. Sen så vid typ sex-sju så gick vi ner till stallet och märker att förns då håller dom på att lasta honom och han stegrar och vill värkligen INTE gå in! (kanske för att gubben var knäpp!) Men vi gick bara in i stallet, sen kom han in och frågade vem det var som hade jour och vi sa att det var vi och sen så sa han ni är medveten att jag kan anmäla er för djurmisshandel! vi ba va???? Lille Man (hästen) har stått inne hela dagen i en ner pissad/skitad box. Vi sa "men vi trodde att du skulle hämta honom tidigare. Sen så började han snacka om en massa grejor! Ja det var en utskälling Dagen efter alltså på måndag kom nästa: Vi var nere i stallet och höll på att borsta hästarna och då kom Emelie (ägaren till Carambo) in och började skrika till oss att hon skulle skalla oss och att vi var dumma i huvude och några jävla snorungar och att vi var onsvariga jävla skit ungar. Då trodde hon att vi hade släppt i hop hennes häst med en annan elev häst Pricken, men det som hade hänt var att Pricken hade knäckt pinnen mellan hagarna och sedan bara gått över tråden och hälsat på Carambo. Och det fick vi skulden för! Och sedan dan efter fick vi nästa utskällning av Emelie igen och nu var det att vi hade tagit "hennes" hage, men den är inte hennes, hon har inte använt den på ass länge. Hon har en liten jävla ponny och ska ha största hagen, och vi ska ha våra hästar i en ponny hage! Sen på onsdag så fick vi lite panik för då var det en hage sönder så det var bara fyra hela hagar och det är 5hästar, så vi tvungen att prova släppa i hop Ninja och Therese häst Finnen en nordsvensk, det gick som tur jätte bra. Dom snusade bara lite på varandra sedan var det bra!, dom var så söta när dom stod och åt ur samma höhög! Nu var det välfigt lång så undrar om det är någon som orkar läsa det???

,.,.,.

Transport är fixad och Ninja åker på lördag så det är bara att skynda hem på fredag och packa ihop allting så det är färdigt tills på lördag! Kommer bli kvar där sedan i helgen så jag ser att han trivs. Pratade med en i klassen som har en New forest ponny där, så vi ska försöka ha dom i samma hage. Han var tydligen väldigt dominant, men jag hoppas att det går bra för vill inte ha Ninja själv. Så kommer att bli mycket Nordvik framöver har ju skolstallet jag ska ta hand om inte nu till helgen men helgen där på. Så tur att jag har Ninja här så jag överlever. Har ridning imorron och vi ska hoppa vart ass glad till jag fick veta att det vara bara en bom på marken vi skulle trava över..??? Vad har jag hamnat i för grupp?? Snälla jag har travat över en bom typ tussen gånger!

BRA OCH DÅLIGT!

Har både en bra och dålig nyhet! Vi börjar med den dåliga och det är att jag ska försöka sälja Narnia och Gräsloppan, för.... den braá nyheten förklara varför. Satte upp en lapp på ica i Bjästa. Den braá nyheten är att vi har hittat en betes plats till Ninja i sommar, och det innebär att Ninja drar till Nordvik. Kommer förmodligen bli nästa helg!:D

,.,.,.

Va till Ninja och Sofie följde med. Vi gick till ridhuset och red där. Det blev barbacka och lite gymkanabana. Han tycket att det var jätte roligt att små bocka med mig efter hinderen. Men med Sofie skötte han sig jätte bra. Sen så upptäckte jag en VÄLDIGT UNDERLIG sak i stallet, vet inte om det är så bra att skriva det här, men blev så arg att jag började grina, visste inte vad jag skulle göra. Men idag så gick vi till hyrstallet och städade lite och hjälpte till med Finnen och Carre. Skulle fylla hö påsar, men det gick inge bra för vågen stämde inte!!! Mamma har kommit på en vi ska fråga om vi kan ha han där på sommarn, kommer inte ihåg vad den hete men. HOn skulle fråga den ikväll och sen ringa mig så jag sitter och väntar!

,.,.,.

Har varit väldigt duktig i veckan tycker jag städat hela huset och tvättat typ fyra maskiner varje dag. Nu har jag gjort mig förkänt till en lugn helg i stugan och förhoppnings vis en tur till Ninja på söndag. Kan säga att anledningen till att jag har städat och tvättat är för att vara extra snäll och få pappa att köra ner Ninja till Nordvik innan jul, så nu blir det upp till bevis ska kolla med honom när vi kommer till stugan i kväll. Ska försöka orka gå in på seg datorn sen och berätta hur det blir. Har ialla fal börjat fylla i kontraktet så underliga frågor, dom vill veta härstamning, ras, födelseår, kön, reg nr och vad han är försäkrad i. Är det viktigt att veta? Det är ganska dyrt för det ändå som ingår är 6 spånbalar och hö per månad. Och om man vill behålla stallplatsen till efter sommar lovet så måste man betala 200kroner månad på lovet. Det braá är att man får använda ridhuset hur mkt man vill, och det finns jätte fin ridvägar. Men hjälp kom på att jag måst köpa kraftfoder, det ingår ju inte!! Någon som är på kraftfoder?, som vet vad som är bra och skulle passa Ninja? Vad har ni för något till era hästar? Alla tips är välkommna.

Zacke:D

Gick upp oväntat tidigt idag, åt frukost lite snabbt, sedan vart det en prommenad med Foxy till mormor och morfar men dom var inte hemma så då bar det hem igen. Sen så har jag nördat dator idag och inte gjort något vettigt alls. Men kommer förmodligen att ta mig till Ninja ikväll, undra bara hur jag ska orka rida men mina knän som inte sammarbetar. Ingen som vill följa och rida honom? ifal smsa innan 5-6 tiden. Imorrn är det onsdag och då ska jag till Zacke och jag jag vet att han inte heter Zacke nu utan Zac Seabrook men för mig heter han alltid Zacke! Ska få rida honom så det blir super spännande!:D Hon sa att han var pigg men väldigt snäll, så förmodligen en sån häst jag älskar!<3

RSS 2.0